Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο της ΟΕΒΑΣ


 Το ΔΣ της ΟΕΒΑΣ με συντονισμένες προσπάθειες εξασφάλισε τους Κωδικούς Εγγραφής για την Δήλωση Συμμετοχής (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ) στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου που θα διεξαχθούν στην Στάρα Ζαγόρα.

Ήδη συμπληρώθηκε το πούλμαν που θα φύγει για την Στάρα Ζαγόρα από την Αθήνα,με συμμετοχή πολλών Συνδέσμων.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα γίνουν από την ΟΕΒΑΣ ΟΜΑΔΙΚΑ (όχι ατομικές συμμετοχές Αθλητών),για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι Σύνδεσμοι που οι αθλητές τους θα ταξιδέψουν στην Βουλγαρία να μας αποστείλλουν τις συμμετοχές και η ΟΕΒΑΣ θα τις ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ στην Οργανωτική Επιτροπή Των Αγώνων.

Στις Δηλώσεις Συμμετοχής που θα αποσταλλούν στο Email Ομοσπονδίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. θα πρέπει να καταχωρηθούν τα παρακάτω:


1. Επώνυμο και Όνομα
2. Πλήρη Ημερομηνία Γέννησης ( π.χ 31/12/1959 )
3. Τα Αγωνίσματα που επιθυμεί να συμμετάσχει ο αθλητής / τρια
4. Επιτρέπονται 4 Αγωνίσματα (δυνατότητα 2 αγωνίσματα ανα ημέρα)
5) Οι σκυταλοδρομίες δεν υπολογίζονται στα 4 αγωνίσματα
6) Το παράβολο για το πρώτο αγώνισμα είναι 20 ευρώ,για κάθε επιπλέον αγώνισμα 5 ευρώ.
Επιπλέον 1 ευρώ, για τα έξοδα anti-doping control, (δηλ. ένα αγώνισμα 21 ευρώ,δυο αγωνίσματα 26 ευρώ κλπ.)
7.Σύνολο κατάθεσης.

Σε περίπτωση Ατομικής συμμετοχής, (ορισμένοι αθλητές συναντούν δυσκολίες με την Δήλωση Συμμετοχής από τον Σύλλογό τους,παρακαλούμε όπως αφού πληρώσουν το παράβολο της συμμετοχής τους στον λογαριασμό που ακολουθεί παρακάτω,να επικοινωνήσουν με τον αριθμό 6983895380 για να κάνουν την δήλωση συμμετοχής και για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας προκειμένου να τους βοηθήσει.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα των αγώνων στην διεύθυνση http://www.bmacs2017.eu/


Το Παράβολο θα πρέπει να πληρωθεί στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ο αριθμός λογαριασμού της ΟΕΒΑΣ είναι 103/296010-99 Υπόψιν κ.Βασίλη Ανδρεάδη.

Η ΟΕΒΑΣ αφού συγκεντρώσει τα χρήματα θα αποστείλει το συγκεντρωτικό ένταλμα στην Οργανωτική Επιτροπή της Σταρα Ζαγόρα,και θα εισάγει στο σύστημα τις Δηλώσεις Συμμετοχής.

Υπενθυμίζουμε πως το κλείσιμο των Δηλώσεων Συμμετοχής είναι η 31/8/2017.
Ευχαριστούμε όλους για την συνεργασία,ευχόμαστε καλό ταξίδι και πολλά μετάλλια στους αγώνες.

Δηλώνουμε ότι θα εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη της φιλίας μεταξύ όλων των αθλητών των Βαλκανικών Χωρών.

Ο Πρόεδρος                        Ο Γ.Γραμματέας

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 
 
Η ΟΕΒΑΣ αισθάνεται την υποχρέωση της σωστής πληροφόρησης προς όλα τα Μέλη της, Συνδέσμους ανά τη χώρα.

Όπως ειπώθηκε και στην Γ.Σ (Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ) την 17/12/2016, δεχόμαστε έναν ανελέητο πόλεμο από μία μειοψηφία ατόμων, οι οποίοι κακοποιώντας την αλήθεια διαστρεβλώνουν  την εικόνα της ΟΕΒΑΣ.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας παραθέτουμε έγγραφα του ΣΕΓΑΣ προς WMA, καθώς και έγγραφο της ΓΓΑ προς ΟΕΒΑΣ

Η ελεύθερη μετάφραση του εγγράφου του ΣΕΓΑΣ προς την WMA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Βετεράνων) έχει ως εξής:

“Αγαπητέ κ. Γενικέ Γραμματέα
Σας γνωρίζουμε για  τη λήψη της επιστολής σας που αποστείλατε την  25/9/2016 σχετικά με την κατάσταση των Ελλήνων βετεράνων και την πιθανή αποβολή της Ελληνικής Ένωσης Βετεράνων. (ΟΕΒΑΣ)
 
Στην επιστολή σας διαβάζουμε ότι «δεν υπήρξε καμία απάντηση από την ελληνική ομοσπονδία". Εμείς πρέπει να επισημάνουμε ότι ο ΣΕΓΑΣ (η Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου) έχει αποστείλει ενημερωτική επιστολή προς τον κ. Kurt Kaschke [Πρόεδρο της EMA) τον Αύγουστο 2016, το οποίο κατωτέρω αντιγράφουμε  για την ενημέρωσή σας.

Έχουμε, με την ευκαιρία αυτή να σας παρακαλέσουμε να λάβετε ιδιαίτερα υπόψη, τους σημαντικότερους παράγοντες που είναι επίσης τα σημαντικά σημεία στην επιστολή:

1. Σύμφωνα με την Eλληνική ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ο ΣΕΓΑΣ δεν έχει καμία αρμοδιότητα και καμία πρόθεση να παρέμβει στίς εσωτερικές υποθέσεις  των Ελλήνων Βετεράνων.Η λύση μπορεί να βρεθεί μόνο μέσω των συνδεδεμένων Συνδέσμων μελών της Ομοσπονδίας Ελλήνων ΒετεράνωνΑθλητών Στίβου(ΟΕΒΑΣ)

2. Εάν η διαδικασία αποτύχει, ο ΣΕΓΑΣ είναι δεσμευμένος να αξιολογήσει την κατάσταση, τη θέση του και να αναλάβει τΟΥς βετεράνους υπό την εξουσία του, αντιπροσωπεύοντας έτσι στους Διεθνείς φορείς τους Βετεράνους της Ελλάδος.

Λαμβάνοντας τα παραπάνω στοιχεία υπόψη, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η μόνη αρχή για τους Βετεράνους στην Ελλάδα προς το παρόν, είναι η Ελληνική Ομοσπονδία ΒετεράνωνΑθλητών Στίβου(ΟΕΒΑΣ)

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση χρειαστείτε.

Σημ.συν. (οι υπογραμμίσεις δικές μας)
 
Συνεπώς, από πλευράς ΣΕΓΑΣ δίνεται η απαραίτητη ενημέρωση προς την WMA για το πως μπορεί κατά την απόψή του να λυθεί το θέμα (μόνο μέσω των συνδεδεμένων Συνδέσμων μελών της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου) (ΟΕΒΑΣ), το οποίο ανακινήθηκε από  μικρή  μειοψηφία ατόμων, καθώς και την θέση του, ότι: (Λαμβάνοντας τα παραπάνω στοιχεία υπόψη, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η μόνη αρχή για τους Βετεράνους στην Ελλάδα  είναι Η Ελληνική Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ)

Το προτότυπο της επιστολής έχει ως παρακάτω:
 
 
Αυτά από τον ΣΕΓΑΣ, για να ξεκαθαριστεί ποιά αρχή, ποιος φορέας εκπροσωπεί τους Έλληνες Βετεράνους.

Στη συνέχεια πραγματικά η ΟΕΒΑΣ, ως είχε υποχρέωση έναντι της Νομοθεσίας, πραγματοποίησε την εκλογοαπολογιστική της Γ.Σ.

Στις εκλογές αυτές προσκλήθησαν όλοι οι νόμιμοι ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ της Χώρας,στο Ψηφοδέλτιο είχαν δικαίωμα ως προς το “εκλέγεσθαι” όσοι το επιθυμούσαν,οι εκλογές έγιναν με την συμμετοχή 19 Συνδέσμων, δεν παρατηρήθηκε καμμία παρατυπία, άρα την λύση πραγματικά την έδωσαν οι ίδιοι Σύνδεσμοι Βετεράνων που επιθυμούν την  εκπροσώπισή τους από την ΟΕΒΑΣ και στην ουσία δεχθήκαν με την παρουσία τους την συνέχιση της εκπροσώπισή τους από την ΟΕΒΑΣ.

Αναφορικά τώρα με το έγγραφο που εμφανίστηκε (από Γ.Γ.Α) και απεστάλει σε αρκετούς Συνδέσμους από την ομάδα των ατόμων που αντιτίθενται στην Νόμιμη εκπροσώπιση δια της ΟΕΒΑΣ των Συνδέσμων και ποιός  έχει την αρμοδιότητα διεξαγωγής αγώνων Βετεράνων:

Σας παρουσιάζουμε το έγγραφο-απάντηση της ΓΓΑ μετά την παραποίηση της πρώτης επιστολής από την αντιτιθέμενη ομάδα.
 
 
 
Η επιστολή αυτή μας απεστάλει από την ΓΓΑ κατόπιν εντολής του Υπουργού από τον ΓΓΑ στις 20/1/2017.

Δεν θα ερμηνεύσουμε εμείς την επιστολή…

Τα μέλη μας των Συνδέσμων, έχουν την κριτική δυνατότητα να ερμηνεύσουν την ίδια επιστολή που τους κατατίθεται.

Έχει η ΟΕΒΑΣ την δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων Βετεράνων Αθλητών;
 
Δίνει η ΓΓΑ στον ΣΕΓΑΣ (που παρεπιπτόντος σεβόμαστε και είμαστε σε πλήρη συνεργασία μαζί του) την δυνατότητα να διεξάγει αγώνες βετεράνων; Ή τον καθορίζει ως αρμόδιο  για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του Σωματειακού Αθλητισμού;

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Να είστε σίγουροι πως η ΟΕΒΑΣ κατευθύνεται προς την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης ώστε να οδηγηθούμε όλοι μας στον δρόμο της ομαλότητας,  ΕΝΩΜΕΝΟΙ (όλοι οι ΣΕΒΑΣ) και στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της Χώρας. (εκπροσώπιση ως ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, στη ΧΩΡΑ, στην ΕΜΑ,καθώς και στην WMA).

Με Θερμούς Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
ΟΕΒΑΣ

Γίνετε μέλος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρείτε μας στο Facebook

Copyright