Ανακοίνωση για προτάσεις αύξησης αγώνων

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση Λάρισα 1/7/2017 προτάθηκε η αύξηση οργάνωσης αγώνων από κάθε σύνδεσμο,ώστε να δοθεί η ευκαιρία καλύτερης προετοιμασίας των Βετεράνων αθλητών.Ήδη στην Αθήνα 4 Σύνδεσμοι (ΣΕΒΑΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΣΕΔΑΣ – ΔΙΑΣ - ΚΩΝ/ΠΟΛΙΤΕΣ) , συνδιοργάνωσαν Προβαλκανική Ημερίδα,στο στάδιο του Πανελληνίου Γ.Σ την Κυριακή 10/9/2017 με συμμετοχή 41 αθλητών (ο αριθμός κρίνεται ικανοποιητικός δεδομένου ότι η πραγματοποίηση οριστικοποιήθηκε 5 ημέρες πριν).

Καλούμε όλους τους ενεργούς  συνδέσμους να μας στείλουν άμεσα προτάσεις ένταξης αγώνων στο Καλεντάρι 2018 συσχετίζοντας την πρότασή τους :


1. Με επιθυμία οργάνωσης Πανελληνίου Πρωταθλήματος, και
2. Πρόταση για προσυνεδριακή εκδήλωση (μία από τις δώδεκα)


Πρόταση γίνεται δεκτή και με συνδιοργάνωση 2 ή περισσοτέρων συνδέσμων ώστε να επιτευχθεί η ευρύτερη δυνατή συμμετοχή και η ποιοτική παρουσίαση με στελέχη που αδυνατούν να μετακινηθούν στην Αθήνα.

Περιμένουμε τις Προτάσεις σας.
Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Ο  Πρόεδρος                                                                      Ο Γεν.Γραμμ.
Γ.Μαρσέλλος                                                                     Μ.Κουτσουδάκης

Ανακοίνωση για συνεδριακό έτος

Το ΔΣ/ΟΕΒΑΣ ανακοινώνει ότι το 2018 σκεπτόμαστε να το ονομάσουμε συνεδριακό έτος.

Με θέμα «βετερανισμός ΧΘΕΣ-ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ» προγραμματίζουμε να γίνουν 12 Προσυνεδριακές συναντήσεις με ομιλητή και θέματα που θα ανακοινώσουμε γυρνώντας  από τους Βαλκανικούς της Βουλγαρίας.Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο μέσω του συνδέσμου του να στείλει,
1. Την εκδήλωση ενδιαφέροντος
2. Πιθανή ημερομηνία που προτείνει
3. Θέμα που επιθυμεί να αναπτύξη.

Το πρόγραμμα για μεν τις συναντήσεις στην Αθήνα θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο ΟΕΒΑΣ (Παναθηναϊκό Στάδιο),για δε την περιφέρεια, συνιστούμε να περιληφθεί στο πρόγραμμα Πανελληνίου Πρωταθλήματος (Εαρινού-Φθινοπωρινού-Ετήσιου-Συνθέτων-Ανωμάλου Δρόμου κ.λ.π)που σκέπτεται ο Σύνδεσμος,να ζητήσει την Διοργάνωση.

Δικαίωμα έχουν όλοι οι ενεργοί Σύνδεσμοι μέλη της ΟΕΒΑΣ,με στέλεχος που εκείνοι θα υποδείξουν.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας τόσο για το θέμα όσο και για την γημερομηνία (η ανάθεση Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα γίνει εφ’όσων πληρούνται οι προϋποθέσεις ανάθεσης-χώροι,χορηγοί,συνεργασία με περιφέρεια-Δήμο)

Περιμένουμε τις απαντήσεις για να συμπληρωθεί το πρόγραμμα με έναρξη τον Οκτώβριο 2017 και λήξη τον Οκτώβριο 2018,ενώ το Συνέδριο στην τελική του μορφή θα προγραμματιστεί τον Δεκέμβριο με κάθε επισημότητα.

Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος                                                                                                       Ο Γεν.Γραμ.
Γ.Μαρσέλλος                                                                                                      Μ.Κουτσουδάκης         

Προκύρηξη αγώνων στη μνήμη Παράσχου Καλαβίτσογλου στο στάδιο του Πανελλήνιου Γ.Σ την Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Ο ΣΕΒΑΣ Κων/πολιτών σε συνεργασία με τους συνδέσμους Ασεδας, ο Δίας Αθηνών και ΣΕΒΑΣ Αθηνών υπό την αιγίδα της ΟΕΒΑΣ προκηρύσσει αγώνες στη μνήμη Παράσχου Καλαβίτσογλου στο στάδιο του Πανελλήνιου Γ.Σ την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Στο πρόγραμμα των αγώνων προγραμματίσθηκαν αγωνίσματα βετεράνων αθλητών όλων των κατηγοριών καθώς και αγωνίσματα παμπαίδων-παγκορασίδων από τις ακαδημίες του Πανελληνίου.

Ώρα έναρξης η 14.30 με το ακόντιο βετεράνων ανδρών-γυναικών

στις 15.00  1500μ βετεράνων Α-Γ
στις 15.30 δίσκος βετεράνων Α-Γ και 100μ βετεράνων Α-Γ
στις 16.00 60μ παμπαίδων-παγκορασίδων και σφαίρα βετεράνων α-γ
στις16.30 μήκος ΠΠ-ΠΚ
στις 17.00 400μ βετεράνων Α-Γ και μηκος βετερανων Α-Γ
στις 17.30 150μ ΠΠ-ΠΚ
στις 18.00 200μ βετεράνων Α-Γ και ύψος βετεράνων Α-Γ
στις 18.30 3000μ βετεράνων Α-Γ

Σημειώνουμε το πρόγραμμα σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα αλλάξει με προτεραιότητα τις μικρότερες ηλικίες και στην συνέχεια οι μεγαλύτερες ηλικίες.

Δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένοι ως βετεράνοι σε συνδέσμους. Επιτρέπεται η συμμετοχή και ανεξάρτητων αθλητών.

Η συμμετοχή προυποθέτει υπεύθυνη δήλωση των συμμετεχόντων οτι έχουν κάνει ιατρικές εξετάσεις και τους έχει επιτρέψει ο γιατρός συμμετοχή στους αγώνες με απόλυτη ευθύνη τους.

Η συμμετοχή ειναι ελεύθερη χωρις την πληρωμή παραβόλου συμμετοχής απο τους μετέχοντες αθλητές.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Copyright